NEAR REAL -VIDEOVASTAANOTTO

Near Real -videovastaanotto on sosiaali- ja terveydenhuollon helppokäyttöinen työkalu, joka mahdollistaa huippulaatuiset ja tietoturvalliset videovastaanotot. Palvelu toimii internet-selaimella eikä vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia. Video- ja ääniyhteydet ovat huippulaatuisia. Chat-, ruudunjako-, tiedostonjako ja etätutkimuslaitteet rikastavat etänä tapahtuvaa vastaanottoa. Ammattilainen ja potilas voivat liittyä videovastaanotolle myös Android- ja iOS-mobiililaitteilla.

Near Real -palvelut integroituvat erilaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin yhteistyökumppaneillemme avatun Near Real CONNECT API -rajapinnan kautta. Tarjolla on valmiita integraatioita potilastietojärjestelmiin, ajanvarausjärjestelmiin ja omahoitopalveluihin.

Ammattilainen tapaa potilaan virtuaalivastaanottohuoneessa, johon hän liittyy potilastietojärjestelmästä, jota on rikastettu Near Real -videovastaanottopalvelulla.

Potilas tulee vastaanotolle kotoaan omalla laitteellaan ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Potilas tunnistetaan vahvasti ennen vastaanoton alkamista.

Near Real -palveluiden käyttöönotto on nopeaa ja edullista. Videovastaanoton käytön aloittaminen onnistuu päivässä missä tahansa organisaatiossa ilman avausmaksuja. Palvelun kustannukset skaalautuvat käytön mukaisesti.

OMINAISUUDET

Korkealaatuinen ääniyhteys
Korkealaatuinen videoyhteys
Chat-viestit
Ruudunjako
Toimii "yhden klikkauksen" -periaatella
Suojattu yhteys
Tapaamisen tallentaminen
Maailmanlaajuinen toimivuus ja luotettavuus
Copyright © 2015-2024 Near Real Ltd All Rights Reserved